Enable Recite

További tevékenységeink

Tudj meg többet a közelgő JAMBA kezdeményezésekről!

Mentor Program

Ahhoz, hogy munkánkkal minél több JAMBA álláskeresőt támogatni tudjunk, 2021-ben mentor képzést indítunk. Tandem Mentor Programunk keretein belül különböző önkéntes szakembereket képzünk, hogy hasznos egyéni támogatóivá válhassanak klienseinknek. Erre egy speciális képzési módszertant dolgozunk ki, majd ennek segítségével az önkéntesek megtanulhatják, hogy hogyan készíthetik fel, motiválhatják és segíthetik klienseinket a sikeres elhelyezkedésben. A programban való részvételnek a legfontosabb pillérei az egyéni figyelem, kreativitás, empátia és felelősségvállalás. Ha szívesen lennél önkéntes mentor, írj Zsófinak a zsofi@jambajobs.org -ra és örömmel felvesszük veled a kapcsolatot.

Run2gether Sport Maraton

2017 óta a Jamba Bulgaria jótékonysági, közösségi futást rendez, ami különleges képességű embereket von be és motivál. Minden résztvevő párban fut valakivel, akinek a célba éréshez szüksége van segítségére, hogy legyőzze saját magát.

A futás a legelterjedtebb sport a világon és nagy ereje van, hogy jelentést és változást hozzon a sportolók életébe. Különleges képességű embereknek is joguk aktív részesei lenni társadalmunknak! Motivációra és lehetőségre van szükségük, hogy megmutathassák, mit TUDNAK és hogy itt vannak velünk. EGYÜTT futunk, mert a sport az egészség és mindig EGYESÍT.

2020-ban a Jamba először valósít meg futóversenyt két európai fővárosban párhuzamosan, Bécsben és Szófiában. Ha érdekel a velünk való együttműködés egy magyarországi sportrendezvény létrehozásával kapcsolatban, keress minket az info@jambajobs.org-on és szívesen felvesszük veled a kapcsolatot.

További tevékenységeink

Font Resize