Enable Recite

Munkáltatóknak

Válj te is befogadó, DIVERZ munkahellyé!

 

Emberi erőforrás: a legfontosabb és legértékesebb tényező minden cégnél. A HR részleg kihívása óriási: megtalálni a személyiségben, képességben, képzettségben, szakmai tapasztalat tekintetében legmegfelelőbb embereket a csapatba.

A munkáltatói visszajelzésekből azt tapasztaltuk, hogy ha van szándék, nyitottság, türelem és akadálymentes munkakörnyezet, akkor a megváltozott munkaképességű kollégák is ugyanolyan jól tudnak teljesíteni, mint mindenki más, és a csapat teljes értékű tagjaként tudnak hozzájárulni a vállalati sikerekhez.

 

Miben számíthatsz ránk munkáltatóként?

A kiválasztási folyamat nulladik lépésétől egészen a munkába állás kezdetéig rendelkezésre állunk, szakmai támogatással kísérjük jelöltjeinket és a munkát kínáló vállalatokat.

 • Inclusivity Health Check >>

  Hol tartasz most és mit kell tenned még ahhoz, hogy még befogadóbb munkahellyé válj?

  Vállalatodra szabott felmérést végzünk (incl. kérdőívek, mélyinterjúk,  helyszínbejárás), majd javaslatokat teszünk arra, hogy hogyan tudna a te teamed, szervezeted legideálisabban fejleszteni, és a befogadás következő lépcsőfokára lépni.

  Bővebben az Akadálymentes munkahely oldalon olvashatsz arról, hogy mik az akadálymentes munkahely sarokkövei és kialakításának milyen lépései vannak.

 • Egyedi Tréningek >>

  Csapatodnak különböző témák mentén kínálunk tréningeket, melyeket diverz összetételű trénereink tartanak. Segítségükkel érzékenyebbé válhat a csapat a privilégiumokra, diszkriminációra és interaktív formában kerülhet közel a fogyatékosság témájához.

 • Tanácsadás >>

  Egyéni vagy csoportos szakmai támogatást biztosítunk neked vagy teamednek minden olyan témában, ami segíti a megváltozott munkaképességű munkavállalók beilleszkedését a szervezetedbe.

 • Jamba Herok munkába állása >>

  Igényeid mentén toborzunk és összekapcsolunk megváltozott munkaképességű jelöltekkel. A munkavégzés kezdetétől segítjük a munkavállaló beilleszkedését és utánkövetjük a folyamatot. Később is számíthatsz ránk ha kérdésed vagy kétséged van.

 • CSR programok >>

  Ha vállalati önkéntes programjaid inkluzívan, fogyatékossággal élő Jambások részvételével szeretnéd megvalósítani, mi ehhez erőforrást és know-how-t biztosítunk számodra. Vállalatod CSR tevékenységein keresztül beállhatsz a Jamba valamelyik képzése mögé, hogy támogasd fogyatékossággal élő fiatalok és fejlődni vágyók karrierútját. Vagy ha a csapatodban szeretnéd formálni a szemléletet, támogathatod a kollégáid, hogy váljanak önkéntes mentorokká és mentoráljanak Jambásokat a karrierjük beindításában.

 • Képzések >>

  Vállalati partnereinkkel szoros együttműködésben szakmai képzéseket nyújtunk jelöltjeinknek kiemelten keresett területeken, mint péládul adatelemzés, képcímkézés (Data Annotation), szoftver tesztelés. Folyamatosan keressük azokat a céges partnereket, akik szívesen együttműködnének velünk képzésfejlesztésben.

Fontosnak tartjuk, hogy mind a munkáltatók mind a társadalom tisztában legyen a fogyatékossággal élő emberek alkalmazásának pozitív aspektusaival, de kihívásaival is.

Legyen tudomásuk arról, hogy az állam hogyan támogatja az egyes munkahelyeket, vagy, hogy mik azok a munkahelyi körülmények, melyek akadálymentessé tehetők.

2019-ben a JAMBA Hungary céljául tűzte ki, hogy fogyatékossággal élő emberek nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedését támogatja – a 2016 óta sikeresen működő JAMBA Bulgria-val és a frissen induló JAMBA Austria-val együttműködésben. Ez a rövid idő is már elég volt ahhoz, hogy csodálatos eredményeket érjünk el és több sikeres példát is fel tudjunk mutatni már Magyarországon is. 

 

Örömmel tölt el bennünket, hogy Magyarországon, Bulgáriában és Ausztriában is egyre több cég biztosít egyenlő hozzáférést a munkaerőpiachoz megváltozott munkaképességű személyek számára. Ezek a felelős munkaadók hozzák létre azokat a friss trendeket, melyek a társadalom hozzáállásának a megváltozását eredményezik majd hosszútávon.

Ha hozzájárulnál egy elfogadóbb, egyenlőbb és ezáltal fenntarthatóbb társadalom kialakításához, akkor a Jamba csapata teljes erőbedobással tud támogatni ebben.

 

Erősítsd te is cégeddel a felelős vállalatok táborát!

Ha szeretnél velünk együttműködni, keress minket az info@jambajobs.org -on! Ígérjük, rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a közös munka részleteiről.

Munkáltatóknak