Enable Recite

Munkáltatóknak

Találd meg a megfelelő EMBERT csapatodba!

 

Emberi erőforrás: a legfontosabb és legértékesebb tényező minden cégnél. A HR részleg kihívása óriási: megtalálni a személyiségben, képességben, képzettségben, szakmai tapasztalat tekintetében legmegfelelőbb embereket a csapatba.

A munkáltatói visszajelzésekből azt tapasztaltuk, hogy ha van szándék, nyitottság, türelem és akadálymentes munkakörnyezet, akkor a megváltozott munkaképességű kollégák is ugyanolyan jól tudnak teljesíteni, mint mindenki más, és a csapat teljes értékű tagjaként tudnak hozzájárulni a vállalati sikerekhez.

 

Miben számíthatsz ránk munkáltatóként?

A kiválasztási folyamat nulladik lépésétől egészen a munkába állás kezdetéig rendelkezésre állunk, szakmai támogatással kísérjük jelöltjeinket és a munkát kínáló vállalatokat.

 • Megváltozott munkaképességű jelöltek ajánlása >>

  Vállalatodra szabott rövid igényfelmérést követően a nyitott pozícióra legmegfelelőbb megváltozott munkaképességű jelölteket ajánlunk a Jamba álláskeresői közül.

 • Szakmai támogatás, tanácsadás >>

  Szakmai támogatást biztosítunk a kiválasztás folyamatához céged munkatársainak.

 • Személyes támogatás >>

  A munkavégzés kezdetétől segítjük a munkavállaló beilleszkedését és utánkövetjük a folyamatot, később is számíthatsz ránk ha kérdésed vagy kétséged van.

 • Képzések szervezése >>

  Vállalati partnereinkkel szoros együttműködésben képzéseket nyújtunk jelöltjeinknek kiemelten keresett területeken, mint péládul adatelemzés, képcímkézés (Data Annotation). Folyamatosan keressük azokat a céges partnereket, akik szívesen együttműködnének velünk képzésfejlesztésben.

 • Akadálymentesítés >>

  Tanácsadást kérhetsz tőlünk akadálymentes munkakörnyezet kialakításához. Bővebben az Akadálymentes munkahely oldalon  olvashatsz arról, hogy mik az akadálymentes munkahely sarokkövei és kialakításának milyen lépései vannak.

 

Fontosnak tartjuk, hogy mind a munkáltatók mind a társadalom tisztában legyen a fogyatékossággal élő emberek alkalmazásának pozitív aspektusaival, de kihívásaival is.

Legyen tudomásuk arról, hogy az állam hogyan támogatja az egyes munkahelyeket, vagy, hogy mik azok a munkahelyi körülmények, melyek akadálymentessé tehetők.

Ismerd meg a megvalósítás bevált módszereit. Ehhez a Jamba Bulgaria az Ernst & Young-gal készített kiadványát alapul véve elkészítettünk egy magyar kézikönyvet.

Ha érdekel a kézikönyv, írj nekünk az info@jambajobs.org – ra, és örömmel elküldjük neked.

Több mint egy éve a JAMBA Hungary céljául tűzte ki, hogy fogyatékossággal élő emberek nyílt munkaerőpiaci elhelyezését támogatja – a négy éve sikeresen működő JAMBA Bulgria-val és a frissen induló JAMBA Austria-val együttműködésben. Ez a rövid idő is már elég volt ahhoz, hogy csodálatos eredményeket érjünk el és több sikeres példát is fel tudjunk mutatni már Magyarországon is. 

 

Örömmel tölt el bennünket, hogy Magyarországon, Bulgáriában és Ausztriában is egyre több cég biztosít egyenlő hozzáférést a munkaerőpiachoz megváltozott munkaképességű személyek számára. Ezek a felelős munkaadók hozzák létre azokat a friss trendeket, melyek a társadalom hozzáállásának a megváltozását eredményezik majd hosszútávon.

Ha hozzájárulnál egy elfogadóbb, egyenlőbb társadalom kialakításához, akkor a Jamba csapata teljes erőbedobással tud támogatni ebben.

 

Erősítsd te is cégeddel a felelős vállalatok táborát!

Ha szeretnél velünk együttműködni, keress minket az info@jambajobs.org -on vagy írj nekünk a lenti üzenetküldőn keresztül. Ígérjük, rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a közös munka részleteiről.

Munkáltatóknak

Font Resize