Enable Recite

A munka alapvető emberi jog

Támogasd a Jambát adód 1%-ával!

Két éves lett a JAMBA! Mostantól adó 1%-kal is lehet minket támogatni.

Működésünk első két évében 159 fogyatékossággal élő embert erősítettünk a karrierje előmozdításában.

Ha szeretnéd, hogy munkánk által még több ember érhesse el a szakmai céljait, támogass minket adód 1%-ával!

Ehhez az alábbi adatokra lesz szükséged:

 

Név: Jamba Hungary Alapítvány

Adószámunk: 19213255-1-43

Hogyan tudod felajánlani a legegyszerűbben?

Lépésről lépésre:

  1. Lépj be az eszja oldalra ITT
  2. Válaszd az 1+1% felajánlás opciót
  3. Írd be a keresőbe: “Jamba”
  4. Küldd be két gombnyomással
  5. Kész is vagy! Adód 1%-val a Jambát támogattad! Köszönjük! ❤️

Kik vagyunk?

 

 

A Jamba egy 2019-ben létrehozott online és személyes közösségi felület, melyet fogyatékossággal élő emberek karrierútjának támogatására hoztunk létre. Képzésekkel, tanácsadással és kapcsolatok létrehozásával támogatunk munkahelyeket és fogyatékossággal élő embereket, hogy közösen teremtsük meg a méltó foglalkoztatás feltételeit. 

Mire fordítjuk az 1%-od?

Adód 1%-val hozzájárulhatsz, hogy növeljük megváltozott munkaképességű emberek versenyképességét és hogy méltó állást találjanak. Ezáltal velünk együtt törheted az utat, hogy egy színesebb, befogadóbb, igazságosabb, kellemesebb, barátságosabb és mindenki számára jobb társadalomban éljünk mindannyian.


Egészen konkrétan 1%-oddal hozzájárulhatsz, hogy

  • → új angol csoport induljon és ezáltal több fogyatékossággal élő embernek legyen hozzáférése nyelvtanuláshoz és olyan pozíciókhoz, ahol az angol nyelvtudás elvárás.
  • soft skill programunkat továbbfejlesszük és beépíthessünk és kipróbálhassunk új modulokat a futó tréningjeinkbe, melyek közvetlenül járulnak hozzá a versenyképesség növeléséhez. #culturalfit
  • → tovább építhessük Jambásokból álló közösségünket, ami igazi oázis fogyatékossággal élő embereknek, ami erőszakmentes, ahol partnerien viszonyulunk egymáshoz, ami mentes sztereotípiáktól és előítéletektől és kicsiben olyan világ, amilyennek a nagyobb világot szeretnénk.

 

 

 

Olyan lehetőségeket biztosít, amiket máshogy nem kapnánk meg, és mindezt olyan hangvételben teszi, hogy az ember biztonságban érezhesse magát. Egy igazi híd azok között, akikben ott rejlik a lehetőség, és akik megadják azt.

Mióta elkezdtem szoftvertesztelőként dolgozni, újra megnyílt bennem az a bizonyos csatorna, amikor nem csak úgy hagyom, hogy kövessék egymást a napok, hanem értékesnek érzem magam, motiváltan állok neki a hétnek, és képes lehetek gondoskodni magamról, terveket szőni. Én tényleg csodaként élem meg azt, ami most velem történik, köszönöm a Jambának és a Prezinek, hogy ennek részese lehetek. Nem lehetek elég hálás.

      Szabó Annamária, Jamba Hero

Ha szeretnéd, hogy rajtunk keresztül még több fogyatékossággal élő ember érhesse el a szakmai céljait, támogass minket adód 1%-ával!

Adó 1%